Nog geen activiteiten toegevoegd. Plaats uw evenement als eerste!
Nog geen zoekertjes toegevoegd. Plaats uw zoekertje als eerste!
Geen activiteiten op dit moment.

20 jaar meer dan een passie: Just Music

Vrijdag 26 maart 2010
20 jaar meer dan een passie: Just Music
In Noord-Limburg werd het koor Just Music de voorbije 20 jaar een begrip. Samen muziek maken is een rijkdom en als je hiermee dan nog mensen kan beroeren dan kan het niet anders of deze hobby groeit uit tot een passie. In 2007 werd Just Music winnaar van de categorie 'pop-musicalkoren' in het internationale festival voor koren die lichte muziek brengen. Zingen bij Just Music vergt meer dan enkel over een goeie stem beschikken. Er wordt aandacht geschonken aan beweging, begeleiding, kleding, belichting... Al deze taken worden door de koorleden zelf op een professionele manier uitgevoerd. Sinds 2006 is er ook het 'Showkoor', de jeugdafdeling van Just Music. Beide groepen staan onder leiding van Karin Lauwers.

With or without; een mysterieuze titel voor een mysterieuze jubileumshow…
Op 7 en 8 mei brengt Just Music in het cc Palethe in Overpelt voor het eerst haar jubileumshow. Op 10 en 11 september volgt een tweede concertweekend in het cc Adelberg te Lommel. Just Music biedt u opnieuw een grandioos spektakel aan met tal van nieuwe elementen en verrassingen. Bekende popnummers, grootse musicals, muziek om bij weg te dromen, momenten om te lachen en stil te worden, genieten van het “gewoon muziek maken”, dat blijft ook nu dé rode draad doorheen deze nieuwe show. Na elk concert krijgen de bezoekers een gratis receptie aangeboden.

Voel je je aangesproken, aarzel dan niet om een kaartje te reserveren via de website  of telefonisch via één van de verkooppunten (011/64.23.17 of 011/64.92.56 of 011/66.19.16). Wacht niet te lang want de concerten van Just Music zijn altijd snel uitverkocht.