Nog geen activiteiten toegevoegd. Plaats uw evenement als eerste!
Nog geen zoekertjes toegevoegd. Plaats uw zoekertje als eerste!
Geen activiteiten op dit moment.

Repetitie K-linken

Donderdag 23 september 2010
Repetitie K-linken
17 oktober nadert met rasse schreden. Vanavond repeteerden de Overpeltse koren voor de tweede maal onder leiding van Claudine Martens. De foto's van repetitie vindt u hier.  Het project K-linken belooft alvast heel bijzonder te worden. In het zog van het project K-linken organiseert Palethe een dag 'Overstemd' met workshops.
HOE OP EEN PODIUM STAAN?
(Begeleiding: Annick Thijs)
Sessie 1: van 10.00 tot 12.00 uur  I  Sessie 2: van 13.30 tot 15.30 uur
 
Of u nu bij een zangkoor bent, lid bent van de plaatselijke toneelvereniging of een speech moet houden, iedereen staat wel eens een keertje op een podium. Maar hoe moet u precies staan? Kijkt u het publiek recht in de ogen of vermijd u best oogcontact?
 
Tijdens deze workshop krijgt u enkele handige tips om ontspannen op een podium te staan. Via eenvoudige oefeningen word u zich bewust van uw eigen lichaamstaal en houding. We trainen onze stem en leren hoe u contact maakt met het publiek. Ook werken we aan onze podiumvrees.
 
STEMGEBRUIK
(Begeleiding: Marina Smolders en Sarah Abrams)
Sessie 1: van 10.00 tot 13.00 uur  I  Sessie 2: van 14.00 tot 17.00 uur
 
Zangeres Sarah Abrams (Encantar) en zangpedagoge, zangeres Marina Smolders zullen u gedurende 3 uur begeleiden aan de hand van interactieve oefeningen. Afwisselend zullen zij werken rond stemgebruik en ademhalingstechnieken, zowel bij spreken als bij zingen.
 
U kan kiezen uit twee sessies voor het volledige programma, maar u kan zich ook apart inschrijven voor één van de sessies. Sessie 2 is telkens een herhaling van sessie 1.
Volledige dag: € 15 I Workshop podium: € 8 I workshop stemgebruik: € 10
Inschrijven: CC Palethe, tel. 011/64 59 52, reservaties[!]palethe.be