'Musicals In Concert', een niet te missen show!

Vrijdag 18 mei 2012
'Musicals In Concert', een niet te missen show!
Het ietwat eigenzinnig Musicalkoor Maastricht maakt zich stilaan klaar voor dit uniek concert in Genk, Casino Modern. Op zondag 17 juni om 19u zal dit koor een waaier van de mooiste musicalnummers op het publiek loslaten. Naast de gebruikelijke koorstukken, worden er door de koorleden ook solo's en duetten gezongen. Het Musicalkoor Maastricht heeft een ijzersterke reputatie bij onze noorderburen en behoord tot de top van de 'musical- en soundtrackkoren'. Naast de steeds krachtige en aandoenlijke koorpartijen geeft dit koor zijn leden vaak de kans om solo's te verzorgen. Dit maakt hun concerten steeds erg afwisselend en voor ieder wat wils!
Voor de show "Musicals In Concert" kan het Musicalkoor Maastricht rekenen op de steun van de Limburgse, Sabien Tiels! Zij zal tijdens dit concert enkele swingende musicalnummers verzorgen. Ook een wondermooi duet met één van de mannelijke koorleden staat op het programma. Dat juist dit koorlid ook een Genkenaar is maakt het extra spannend.
De nummers voor dit concert komen uit de meest bekende broadway-producties; 'Les Misérables', 'Cats', 'Phantom of the Opera', 'Grease', 'Fame', ... .
Tickets zijn te koop in ververkoop aan 12,5 euro via musical.concert.genk[!]hotmail.com of via 0485/80 74 70. Groepen vanaf 10 personen krijgen 20% korting.
Meer info over het Musicalkoor Maastricht: www.musicalkoormaastricht.nl
(foto: Casper Maas)