Projectzangers gezocht

Dinsdag 4 juni 2013
Wie eens in een groter koor wil zingen krijgt in het najaar twee kansen. Wij hieronder beide projecten aan u voor
Op 6 november 2013 wordt in Genk het Requiem van Twijfel en Troost uitgevoerd door de koren Synoidos, F:e-m[!]il en Laetare Musica, onder leiding van Nadia Loenders.
De zangers worden begeleid door de Harmonie Sint-Cecilia Grevenbricht.
Hubert Damen neemt de solo voor zijn rekening. De opbrengst van het concert gaat integraal naar de palliatieve sector in Vlaanderen.
Voor dit bijzondere project zoeken de koren nog projectzangers. De repetities vinden plaats 4 - 11 - 18 - 25 oktober 2013 om 20u in het Ursula-instituut, Diestsesteenweg 5, Herk-de-Stad). De generale repetitie is op 1 november 2013 - 20u (Grevenbricht, NL). Het concert zelf vindt plaats op 6 november 2013 - 20u in Genk.
Projectzangers mogen zich aanmelden via laetare[!]telenet.be of tel 013/55.16.60
http://laetaremusica.wordpress.com

Gospels voor Damiaan

Een unieke sfeer, prachtige samenzang, aanstekelijk enthousiasme, dat zijn woorden die de concerten van Gospels voor Damiaanactie typeren. De concerten van Lea Gilmore vormen een totaalbeleving die je (opnieuw) moet hebben meegemaakt.
In 2013 doorkruist Lea Gilmore nog één keer het Vlaamse land met een afscheidstournee voor Damiaanactie. Elke Vlaamse provincie krijgt de gelegenheid om de ware gospelsfeer nog eens op te snuiven.Meer informatie is beschikbaar op : http://www.damiaanactie.be/ > Gospels
In Limburg zal Gospels voor Damiaanactie de laatste maal met Lea doorgaan
op vrijdag 25 oktober om 19u.30 in de kapel van campus de helix, Rijksweg 357 te 3630 Maasmechelen en dit onder de deskundige leiding van Frederik Verhooghe
en met de steun van de gemeente Maasmechelen.