Na vijf jaar nieuwe website voor het EMJ

Dinsdag 24 september 2013
Na vijf jaar intensief gebruik was de website van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd aan een grondige vernieuwing toe. Verschillende EMJ comitéleden hebben maandenlang hun schouders onder dit vernieuwingsproject gezet met een nieuwe, fris ogende en jonge website als resultaat. Ze is overzichtelijk en beter gestructureerd dan voorheen en bevat natuurlijk een schat aan informatie. Overtuig jezelf op www.emj.be
Inhoudelijk werd een nieuwe structuur opgezet opdat de informatie betreffende onder andere inschrijven, deelnemen en bezoeken klaar en duidelijk wordt weergegeven. De homepage werd volledig nieuw ontworpen met de laatste nieuwtjes onderaan.
In het oogspringend zijn de vele getuigenissen en een bijdrage over hoe het EMJ zijn festival positioneert. Eveneens belangrijk om weten is dat groepen die willen deelnemen zich reeds kunnen inschrijven voor een deelname aan het festival van 2014.
Het spreekt voor zich dat de enorme schat aan EMJ-foto's en -filmpjes op de website zullen te zien zijn. "Stay tuned", zouden we zo zeggen, want regelmatig zal nieuwe informatie en nieuw beeldmateriaal toegevoegd worden. De website zal de volgende maanden beslist nog groeien. Voorlopig is de site enkel in het Nederlands en het Engels beschikbaar maar zal ook een Duitse, een Franse en een Spaanse versie toegevoegd worden.
Noteer ook dat de eerstvolgende editie van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd een vocaal festival is dat plaats vindt van donderdag 1 tot maandag 5 mei 2014.