Nr 184
Kiddies zoeken vervang dirigent
We zijn per oktober t/m de kerstvakantie op zoek naar iemand die repetities kan verzorgen voor de basisschool scholieren in Dilsen. Het is een groep van zo'n 45 enthousiaste zangers. Zingen heel divers repertoire, eenvoudige meerstemmigheid, maar dat is geen vereiste. Vooral het plezier in samen zingen staat bovenaan. De repetities zijn op maandagmiddag van 15.45 tot 17u in de eetzaal van SBS Dilsen aan de Europalaan. Mijn gsm nummer:Fabienne Kortooms 00316 21405110
Contact jos.venken[!]skynet.be
Nr 183
Mannenstemmen ???
19 september startten de repetities van het Rigoletto Pop-up Kerstkoor. 14 zangers kwamen 2 uurtjes leuke kerstliederen inoefenen in het gezellig kerkje van Genendijk (Ham) Echter waren daar maar 2 mannen bij: Waar zitten die zingende mannen toch? Meer informatie op onze Facebookpagina "Kerstproject Rigoletto" of mail ons gerust voor meer informatie! Tot volgende week dinsdagavond 19u30?!
Contact rigolettokoren[!]yahoo.com
Nr 182
Concert : Orgel en zang
1e van een reeks Lambertusconcerten te Beverlo met orgel en zang op zondag 05 november 2017 om 17 u in de kerk van Beverlo! Orgel : Fabien Moulaert - Zang : Clerix Inge (sopraan) en Schneider Alexander (Alt)
Contact clerixjef[!]hotmail.com
We vragen de inzenders van een zoekertje om het te verwijderen als het niet meer nodig is. De zoekertjes blijven maximaal 60 dagen op de site, daarna verdwijnen ze vanzelf.