Nr 181
Sing-a-Long Vijfdaagse, Ham
Van 15 tot 19 augustus organiseert Rigolettokoren VZW uit Ham haar tweede Sing-a-Long Vijfdaagse. Gedurende 5 dagen bereiden we allemaal samen een leuk muziekverhaal voor. Terwijl de 7 tot 12-jarigen de dieren bezingen in hun "Plankenkoorts in Dierendael, vertolken de +12-jarigen in hun “Helden van het witte doek” de cameraploeg die in de dierentuin neerstreek. Lijkt dit ook wat voor jou? Of wil je wat meer informatie? Mail ons dan snel !
Contact rigolettokoren[!]yahoo.com
Nr 180
Basiliek Hasselt
Op 2 mei ll. ging de Basiliek in Hasselt weer open na een grondige opknapbeurt voor de Virga Jessefeesten die dit jaar plaatsvinden van 5 t.e.m. 20 augustus. We nodigen graag elke maand een koor uit om in de Basiliek de hoogmis op te luisteren op zondag om 10u. Koren die geïnteresseerd zijn of meer info wensen, kunnen contact opnemen met Bikkembergs Isabella op 0473 37 01 06 of via mail isabella.b@skynet.be
Contact isabella.b[!]skynet.be
We vragen de inzenders van een zoekertje om het te verwijderen als het niet meer nodig is. De zoekertjes blijven maximaal 60 dagen op de site, daarna verdwijnen ze vanzelf.