Kalender Limburg


Mei
Zondag
27
Mei
2018

The Rhythm of life

Het Amarylliskoor Alken samen met Vocal Fun brengen u een licht zondagnamiddagconcert met muziek uit verschillende Europese landen. Componisten als Rutter, Schumann, Fabrez, Wilmots enz. staan op het programma. Het is het laatste concert in het teken van "40 jaar Amarylliskoor".Frans Vanbekbergen ( solist en begeleider ) wordt bijgestaan door een kleine begeleidingsgroep.
St Aldegondiskerk
Hoogdorpstraat 10
3570 ALKEN
Stratenplan
Juni
Zondag
10
Juni
2018

Cantate Domino

Sinds kort heeft het Vocaal Ensemble AMICANTUS uit Heusden-Zolder een nieuwe dirigent: Alexander Schneider, een inspirerende Duitse altus, die met zijn liefde voor de oude muziek de traditie van het ensemble voortzet. Hij leidt ook het internationale ensemble Polyharmonique. Met Amicantus brengt hij feestelijke en ingetogen muziek van o.a. Palestrina, Monteverdi, Schütz, Mozart en Mendelssohn. Met medewerking van organist David Van Bouwel. Reservatie: 0474 50 77 95 nicoleroosen1[!]gmail.com
St.-Jobkerk Bolderber
St.-Jobstraat 70
3550 Heusden-Zolder
Stratenplan
Zondag
10
Juni
2018

Themaconcert Rigoletto del Mundo

Een muzikale wereldreis in allerlei talen en muziekstijlen door Kinder- en Jongerenkoor Rigoletto, Kinderkoor Rigoleo en het projectkoor Rigoletto del Mundo.
De Zille
Dorpsstraat 15
3945 Ham
Stratenplan